Sidste Nyt

SIDSTE NYT

02. marts 2018

Hej alle medlemmer.

Som de fleste ved så betaler man 25 kr pr gang man rider undervisning eller rider på vores baner/hal.

Ryttere som står på stedet betaler 150 kr i måneden og hvis man fx rider undervisning 2 eller flere gange i ugen kan man vælge at betale 150 kr og så kan man komme og ride hver dag hvis man har lyst til det. Dettes betales dog kvartalsvis 450 kr.

Pengene skal fremover overføres direkte til klubbens mobilepay nr som er 59300, der vil komme en seddel op og hænge på stedet hvor nummert også vil komme til at stå.

Vi regner selvfølgelig med at i ryttere vil overholde dette og vi vil tage stikprøver hen af vejen.

Mvh bestyrelsen BDR.

14. februar 2018

Efter en veloverstået generalforsamling lørdag 10. februar, ønskes de nyvalgte medlemmer i bestyrelsen, Kristina Winterskov, Nina Pedersen og Betina Nielsen, al held og lykke med arbejdet i vores lille klub. Derudover ønskes Kikki Ehlers, der sidste år har været menigt medlem, et tillykke med formandsposten.

Referat af generalforsamlingen kan findes HER.

26. januar 2018

Så er det igen blevet den tid på året: generalforsamlingen. I år foregår denne lørdag d. 10. Februar 2018 kl. 12.00 i rytterstuen på BDR. Husk du kan indsende forslag inden d. 1. februar 2018, som vil blive medtaget på dagen. Der vil som sædvanlig være lidt at spise efter forsamligen

Vi håber at du kan komme og støtte din Rideklub. Der er nemlig 2 bestyrelsesmedlemmer der skal vælges og 1 formand, samt 2 suppleanter. De afgående bestyrelsesmedlemmer er:

- Nana Holm, næstformand

- Bjarne Moos, kasserer

- Afgående formand Gitte Bøgesvang Kaaris.

Din klub har brug for dig så vi kan lave de fede stævner. Du får en god hjælp af os der går af til at komme igang med at forstå bestyrelsesarbejdet, hvis du ikke har prøvet det før, og vi ønsker alle i BDR at du får en god start og oplevelse med det. Så sidder du med en lyst til at gå ind i det frivillige arbejde i bestyrelsen, men ikke synes du ved noget om det, så bare stil op - vi hjælper dig igang.

Vel mødt!

Dagsorden

6. januar 2018

2018 er godt i gang, og klubben ligger bestemt ikke på den lade side, trods det kun er 6 dage siden vi kom ind i året med et brag. Lørdag den 20. januar er der Jump for Fun, en springtræningsdag for både heste og ponyer. Inde på klubbens Facebookside, "Bryndumdam Rideklub", kan du læse meget mere om bestemmelserne og hvilke klasser du kan deltage i. Der er både trækkerklasser og klasser helt op til 80 og 90 cm. for henholdsvis ponyer og heste. Det skal nok blive en skøn dag med god stemning og glade ryttere.

En anden mere lavpraktisk nyhed er, at klubben har fået sit egen Mobilepay-nummer, der kan bruges til indbetaling af kontingenter og andet. Nummeret er kort - kun 5 cifre, 59300 - og hvis du er i tvivl når du taster nummeret ind, kan du være helt rolig: vores klublogo vil komme frem på skærmen inden du swiper pengene af sted, så du på den måde kan være sikkerpå at sende pengene det rigtige sted hen. Den bliver utvivlsomt en god hjælp især her i januar, hvor vi håber at mange af jer melder jer ind i klubben.

Dette leder os hen til den tredje nyhed. Bryndumdam Rideklubs bestyrelse har vedtaget at medlemskontingentet for hele året vil ligge på kr. 120,00 - og det gælder uanset om man er over eller under 25 år, og om man er aktiv eller passiv, forælder til en rideglad pige eller dreng, eller andet.

Find os her:

Adresse: Bryndumdamvej 52, 6715 Esbjerg N

Email: bryndumdam.rideklub@gmail.com

Mobilepay: 59300

BRYNDUMDAM RIDEKLUB

© Copyright. All Rights Reserved.

Bryndumdam Rideklub

En rideklub hvor sammenholdet, den gode stemning og hjælpsomhed er i højsædet.