Stævner

Lørdag 17. februar 2018

Jump for Fun - springtræning

Hest og Pony

For at melde til stævner:

For eftertilmelding til stævner, send mail til bryndumdam.rideklub@gmail.com med fulde navn på rytter, hest og de klasser, du gerne vil starte. Det er vigtigt du skriver HELE dit navn og HELE hestens navn, da vi ellers ikke vil du kunne finde dig eller hesten i vores system.

Betaling til stævner sker til Danske Bank, reg.nr. 9670, konto.nr. 4482335101 - eller via Mobilepay til nr. 59300.

Bemærk venligst at BDR benytter sig af DRF's OUT-regler, gældende ved D-stævner, både i dressur og spring.

Vær opmærksom på:

Når der skal meldes til stævner, skal dette foregå via www.go.rideforbund.dk - dette kan gøres frem til frist for almindelig tilmleding - hos os er sidste tilmleding typisk 1 uge før stævnets start. Når fristen for almindelig tilmleding er overskredet, skal man melde sig til stævnet via vores stævnemail bryndumdam.rideklub@gmail.com, hvpr man skal oplyse rytterens fulde navn, hestens fulde navn og evt. ID-numre for begge parter, klasser og klub man rider for. Gebyer for at melde til over mail er kr. 25,00 pr. ekvipage.

Er man ikke registreret ved GO!, kan manmelde til over mail også før frist for almindelig tilmelding. Her skal man gøre som er beskrevet ovenfor. Dette gælderk un for ryttere der ikke er registreret ved GO!, og ryttere der ér registreret vil blive bedt om at melde til via denne.

Find os her:

Adresse: Bryndumdamvej 52, 6715 Esbjerg N

Email: bryndumdam.rideklub@gmail.com

Mobilepay: 59300

BRYNDUMDAM RIDEKLUB

© Copyright. All Rights Reserved.

Bryndumdam Rideklub

En rideklub hvor sammenholdet, den gode stemning og hjælpsomhed er i højsædet.